Politica de confidențialitate și reguli de bun simț

Dacă ai ajuns aici înseamnă că ești interesat(ă) să intri în această comunitate. Înainte de a o face însă, te rugăm să citești rândurile de mai jos pentru a înțelege mai bine rolul ei și /sau rolul tău în ea:

  • unul din scopurile propuse este de a crea un cadru de relaxare și învățare pentru a ne putea accesa creativitatea, motiv pentru care dacă ești o persoană conflictuală și/sau competitivă, nu îți recomandăm să devii membru. Ca atare, apreciem dacă ai cei 7 ani de acasă dar și un simț al realității: înainte de a fi profesioniști, suntem oameni.
  • nu te aștepta să afli informații confidențiale de la membrii comunității. Nimănui nu i se cere să își piardă jobul sau să expună informații care se numesc „confidențiale” pentru că sunt confidențiale (cifre, detalii contractuale, parteneriate,  etc.).
  • dacă scopul tău este să te autopromovezi (cu riscul să ne repetăm), nu ești binevenit(ă). Rolul acestei comunități este de a crea și sentimentul de apartenență, și ca atare fiecare membru este egal.
  • toate discuțiile de la întâlniri vor fi on topic. Fiecare membru participant vine pentru interesul pe care il are pentru topicul respectiv si nu este interesat de alte discutii adiacente, pentru care se pot crea cadre individual, inafara intalnirilor oficiale ale Comunitatii.