The Job of Marketing Disclosure

View Calendar
2018-02-08 18:00 - 20:00

Cornel Borza este manager orientat spre rezultate, cu o experienţă de 15 ani în leadership progresiv. Obiectivul lui este să trasforme angajaţii cu potenţial în manageri autonomi care demonstrează că excelenţa în activitatea zilnică este esenţială pentru satisfacţia clienţilor şi succesul organizaţiei.

Cu o experienţă de 15 ani de management competitiv, dovedit intru-un mediu de top internaţional, consideră că cheia succesului este dezvoltarea continuă axată pe combinarea instrumentelor de management performant cu abilitățile de lider inspiraţional.

Agenda zilei:
Relația Dep. Management – Dep. Marketig – Dep. Vânzări
Așteptări de la Dep. Marketing
Asumă-ți rolul de om de marketing
Leadership Game

Eveniment oferit în parteneriat cu LMI Romania.

Compania Leadership Management International – LMI – a fost fondată în SUA, în anul 1966, de Paul J. Meyer, cunoscut pentru abilitatea sa de a transforma ideile în scopuri și scopurile într-un fenomenal succes.
Compania a reușit să își extindă activitatea, fiind acum prezentă în aproape 80 de țări din lume. LMI ROMÂNIA se naste în anul 2002, ajutând oamenii să se dezvolte în toate ariile vieții lor personale și profesionale. Astfel, de mai bine de 15 ani, LMI ROMÂNIA a reușit să ajute peste 2000 de persoane să genereze schimbări permanente de atitudine și comportament, creându-le acestora imense satisfacții, atât în plan personal, cât și profesional.